Koirametsä Villi Piski

Koirametsä Villi Piski

Pienet & Isot koirat

Koirametsä Villi Piski on noin 2 hehtaarin kokoinen aidattu metsäalue, johon voit tulla nauttimaan luonnon rauhasta koirasi kanssa. Voit varata koko metsän omaan tai kaveriporukan käyttöön, jolloin alueella ei ole muita ihmisiä tai koiria. Myös yhdistykset voivat varata metsän omaan käyttöön.

Koirametsään tulee myöhemmin myös yleisiä vuoroja pienille ja isoille koirille erikseen, johon ovat tervetulleita kaikki koirasosiaaliset koirat.

Metsäalue on aidattu 2 metriä korkealla aidalla, joka on maassa kiinni, joten pienikään koira ei mahdu aidan alitse.

Varauskalenterista voit varata sinulle sopivan ajan.

Koirametsän käyttöohjeet

Liikkuminen

Koirametsässä liikkuminen tapahtuu aina omalla vastuulla. Koirametsä ei vastaa juostessa ja leikin tiimellyksessä koiralle sattuneista havereista. Metsästä löytyy kuoppia, kantoja ja kiviä kuten mistä tahansa metsästä, ja kovaa vauhtia juostessa onnettomuuksia voi sattua. Metsäalue ja aidat tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti, mutta jos huomaat epäkohtia, otathan yhteyttä. 

Saapuminen

Koirametsän parkkipaikka sijaitsee heti pihatien alkupäässä, ja on kyltein merkitty.

Parkkipaikalle mahtuu useita autoja.

Varauksien välissä on aina 10 minuuttia, joten saavuthan ajallaan ja poistut varauksesi päätyttyä. Näin vältämme ruuhkan parkkipaikalla ja vieraiden koirien kohtaamiset. Pidäthän koirasi kytkettynä koirametsän aitojen ulkopuolella!

Vuoronvaihto

Saavuthan portille vasta kun oma aikasi on alkamassa. Kaikki koirat eivät siedä toisia koiria, joten näin varmistetaan sujuva vuoronvaihto kaikille osapuolille.

Portti

Kun vuorosi alkaa, ota avain koodilukollisesta kaapista (koodin saat ennen vuoroasi tekstiviestillä), avaa portti, laita avain takaisin ja mene portista sisään. Laita punainen salpa portin sisäpuolelta kiinni, jotta erehdyksessäkään metsään ei tule omalla vuorollasi muita. Jos vuorosi on jo alkanut, mutta punainen salpa on kiinni sisäpuolelta, soitathan koirametsän numeroon niin selvitämme tilanteen.

Saavuthan portille vasta kun oma aikasi on alkamassa. Kaikki koirat eivät siedä toisia koiria, joten näin varmistetaan sujuva vuoronvaihto kaikille osapuolille.

Siisteys

Kerää kakat! Portilta löydät kakkapusseja, ota muutama taskuusi kun menet metsään. Metsässä on useita kakkaroskiksia, joihin voit kakkapussin tipauttaa. Suositeltavaa on käyttää koira tarpeillaan ennen koirametsään menoa, tällöin sinun on helpompi korjata kakat tien pientareelta kuin metsän pusikoista.

Koirametsän alue parkkipaikkoineen on savuton, joten ethän tupakoi alueella, kiitos! 

Kuopat & kaivaminen

Huolehdi siitä, ettei koirasi kaiva maata aidan vierestä. Aita on maassa kiinni, mutta ei ulotu maan sisään. Maan kaivaminen muualta kuin aidan vierestä on sallittua. Koirien turvallisuuden vuoksi peitäthän kuitenkin isommat kuopat lähtiessäsi. Metsän alueella on monta lapiota, joilla voit siirtää maat takaisin kuoppaan.

Varauksen päätyttyä

Varauksesi päättymisajan lähestyessä kytke koirasi ajoissa, ja saavu portille.

Hauskanpito sallittu!

Pidä hauskaa ja nauti vapaudesta koirasi kanssa!

Pidä hauskaa ja nauti vapaudesta koirasi kanssa!