Koiratrimmaamo Siisti Piski

Trimmaamomme hoitaa koirien turkit pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Olipa koirasi iso tai pieni, vilkas, pelokas tai arka, pentu tai vanhus, hoidamme trimmaustilanteen ystävällisesti koirasi parasta ajatellen.

Koiratrimmaamo Siisti Piski

Pienet & Isot koirat

Trimmaamomme hoitaa koirien turkit pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Olipa koirasi iso tai pieni, vilkas, pelokas tai arka, pentu tai vanhus, hoidamme trimmaustilanteen ystävällisesti koirasi parasta ajatellen. Trimmaamme koirat aina omistajan toiveen mukaiseen malliin, sen vuoksi on tärkeää koiraa tuodessasi kertoa toiveistasi trimmimallin suhteen. Voit antaa trimmaajalle myös vapaat kädet mallin suhteen niin halutessasi!

Trimmaamme pääsääntöisesti koirat ilman omistajaa, koska lähes poikkeuksetta koirat ovat rauhallisempia näin meneteltäessä.

Pennulle tai ensimmäistä kertaa trimmaukseen tulevalle voi varata ilmaisen tutustumisajan. Tutustumiskäynnillä totutellaan trimmikoneen ja saksien ääneen, pöydällä oloon ja muihin tärkeisiin taitoihin trimmausta ajatellen. Pennulle kannattaa varata omia herkkuja mukaan tutustumiskäynnille ja toki muulloinkin trimmaukseen voi tuoda omat herkut mukana.

Trimmauksen hinta määräytyy käytetyn ajan ja koiran koon mukaan. Alla näet muutamia hintaesimerkkejä.

HINNASTO

Hinnastoa päivitetään

Palvelu
Hinta
Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%
Pentujen tutustumiskäynti n. 30 min
ILMAINEN
PIeni koira pesu, föönaus, trimmaus
n. 60-65€
Pieni koira pelkkä trimmaus (koira pesty ja föönattu ennen trimmiä kotona)
n. 45€
Keskikokoiset koirat (esim. vesikoirat) koneella trimmaus
45-50€
Keskikokoiset koirat pesu, föönaus, trimmaus
70€
Isot koirat (nöffit, colliet ym) trimmaus koneella
n. 65-75€
Isot koirat pesu, föönaus, trimmaus
n. 80-90€
kynsien leikkaus (sisältää pienen tassukarvojen siistimisen tarvittaessa)
10€
pieni siistiminen (esim. villakoirien naaman ja tassujen ajelu)
20€

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla, tekstiviestillä tai whatsapp-viestillä. Vastaan puhelimeen aina ehtiessäni, mutta monesti minulla on asiakkaita iltaan asti, ja näin ollen töiden loputtua voin ehdotella sopivia trimmiaikoja viestitse.

Tervetuloa trimmaukseen!

Tiina Litmanen